Alle artikels

Alfaport Voka versterkt haar team met Tia Meyvis

Een wereldhaven als Antwerpen moet vlot bereikbaar zijn, zowel over het water, via het spoor als over de weg. Tia Meyvis neemt als Adviseur mobiliteit de fakkel over om dit belangrijke haventhema op alle niveaus te behartigen.

Tia Meyvis is geen onbekende in onze havengemeenschap. Na haar masteropleiding maritieme wetenschappen heeft ze voornamelijk gewerkt rond de optimalisatie van logistieke modellen en digitalisatie binnen de supply chain keten. Daarnaast voerde ze eveneens locatie- en havenstudies uit.

Tia is ook erg actief binnen de havencommunity. Getuige hiervan zijn haar actieve rol binnen Toastmasters Port of Antwerp en haar rol als jongerenvoorzitter van FORWARD Belgium. Tia is eveneens één van de stichtende leden van het havenbreed netwerkevent Young Antwerp Anchorage voor jonge havenpotentials.

Tia is enthousiast om binnen Alfaport Voka mee te kunnen bouwen aan een duurzame mobiliteit en de toekomst van de Antwerpse haven. Ze zal werken aan oplossingen die zorgen voor een vlotte mobiliteit van, naar en in de haven. En dit voor de binnenvaart, het spoor- en het wegtransport.

Sinds mijn studies heb ik een sterke passie ontwikkeld voor de Antwerpse haven. Ik kijk er dan ook naar uit om in contact de komen met de verschillende lidbedrijven en voor hen een aanspreekpunt te mogen zijn voor mobiliteit in en rond de Antwerpse haven.

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Neem contact op

Dr. Stephan Vanfraechem 

Algemeen directeur Alfaport Voka

stephan.vanfraechem@voka.be

Tel: +32 3 206 58 70

Dr. Stephan Vanfraechem

Neem contact op

Tia Meyvis 

Adviseur mobiliteit

tia.meyvis@voka.be

Tel: +32 3 206 58 67