Alle artikels

Nieuwe getuigenissen op www.jobsindehaven.be

In het kader van de campagne #myjobisbetterthanyours lanceerde Alfaport Voka via jobsindehaven de voorbije maanden twee nieuwe getuigenissenfilmpjes.

De laatste maanden werden twee nieuwe getuigenisfilmpjes gelanceerd om zo breed mogelijk het gewenste doelpubliek te bereiken en te inspireren om een job in de maritieme of logistieke sector in onze haven te overwegen. Zo werd het verhaal van Katrien Broeckx belicht die van crewing coördinator voor de zeediensten van Boluda Towage Belgium recent doorgroeide tot HR manager voor het bedrijf. Verder vertelde Roy Campe hoe hij als ruimtevaartingenieur vindt dat hij het verschil meer kan maken in de haven bij  CMBtech dan in de ruimtevaart.

Bekijk hier de testimonials.

Via dit platform leidt Alfaport Voka ook leads naar het havenbreed vacatureplatform, havenjobs.com. Alfaport Voka ondersteunt dit vacatureplatform van de Port of Antwerp Bruges op deze manier. Op deze manier werd vanuit het platform jobsindehaven.be sinds medio april tot op heden 1579 clicks gegenereerd naar havenjobs.com.

Neem contact op

Saskia Bultiauw

Community Manager Alfaport Voka

saskia.bultiauw@voka.be

Tel: +32 3 206 58 72

Saskia Bultiauw