wegenwerken

Sluiting oprit E313 naar R1 richting Nederland van vrijdagavond 25 oktober tot dinsdagochtend 29 oktober

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden en de voortgang van de werken, voorziet Lantis om vanaf vrijdagavond 25 oktober om 22u tot dinsdagochtend 29 oktober om 5u de oprit van de E313 naar de R1 (Antwerpse Ring) richting Nederland af te sluiten. Deze werken vallen samen met het eerste weekend van de herfstvakantie en we raden je aan om de omgeving gedurende die tijd best te vermijden.

De oprit wordt tijdelijk een beetje verschoven voor de bouw van een nieuwe tunnel. Deze zal de kruisende verkeersstromen aan het knooppunt Antwerpen-Oost uit elkaar halen om zo de doorstroming te verbeteren en het verkeer heel wat veiliger te maken. De start van die hoofdwerken is voorzien voor eind dit jaar.

Moet je tussen 25 en 29 oktober in de Antwerpse regio zijn, kan je de plaatselijke omleiding via de op- en afritten Berchem volgen. Het omleidingsplan en bijkomende informatie kan je terugvindenop de website van Lantis.

We wijzen ook op de sluiting van de premetrostations Plantin en Diamant op zondag 27 oktober. Mogelijks ondervinden enkele buslijnen vertraging door de werken aan de E313.

Vanaf dinsdagochtend 29 oktober zal de nieuwe oprit, bestaande uit één rijstrook, open zijn.

Voor vragen over mobiliteit en bereikbaarheid kan je je steeds richten tot Tia Meyvis, adviseur mobiliteit van Alfaport Voka.

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Infosessie Infrabel

Samen met Essenscia, organiseerde Alfaport Voka op 18 september een tweede informatiesessie met Infrabel. Met deze bijeenkomst willen we alle spoorbetrokkenen op de hoogte houden

Lees verder »

Neem contact op

Tia Meyvis 

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

tia.meyvis@voka.be

Tel: +32 3 206 58 67