Alle artikels

Campagne ‘Onze Haven Drugsvrij’ blijft actief!

Onlangs verschenen berichten over de lancering van het federale meldpunt Portwatch. In de Antwerpse haven bestond met www.onzehavendrugsvrij.be al meer dan vier jaar een goed functionerend platform met tips maar ook een meldpunt voor drugs-gerelateerde verdachte gebeurtenissen. Ons meldpunt blijft dan ook actief in het Antwerpse havengebied.

“Onze Haven Drugsvrij” is een initiatief van  Cepa en Alfaport Voka. Via de website kan je verdachte situaties in het Antwerpse havengebied anoniem blijven melden.  Daarnaast blijft de campagne ook actief inzetten op sensibilisering van alle havenmedewerkers. Zo lanceerden ASV en Forward Belgium recent nog een specifieke brochure voor hun leden onder de hoed van ‘onze haven drugsvrij’. Samen moeten we blijven streven naar een werkomgeving waarin medewerkers goed op de hoogte zijn van de verschillende beveiligingsmaatregelen en de adviezen naleven. Vandaar dat we ons lokaal initiatief blijven inzetten.

Onze haven drugsvrij:
• Meld verdachte situaties anoniem via het online meldpunt of +32 3 236 62 25.
• Sensibiliseer medewerkers o.a. met de campagnevideo’s die je terugvindt op het YouTube-kanaal van Cepa.
• Voor extra campagnemateriaal en vragen over de campagne neem je contact op via onzehavendrugsvrij@cepa.be

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Zeg nee tegen drugshandel

Cepa en Alfaport Voka informeerden al eerder via de campagne ‘Onze haven drugsvrij’. Omdat sensibiliseren belangrijk blijft, bieden we nu communciatiemateriaal aan gericht op gepast

Lees verder »

Neem contact op

Dr. Stephan Vanfraechem 

Algemeen directeur Alfaport Voka

stephan.vanfraechem@voka.be

Tel: +32 3 206 58 70

Dr. Stephan Vanfraechem