Alle artikels

Derde editie Voorjaarsdrink Alfaport Voka en Cepa opnieuw sterk gesmaakt!

De derde editie van de Voorjaarsdrink van Alfaport Voka en Cepa heeft opnieuw aangetoond dat dit event een vaste waarde is geworden in de agenda van de Antwerpse havengemeenschap. Ondanks een drukke voorjaarsperiode wisten we ook dit jaar opnieuw een indrukwekkende opkomst te realiseren.

Met maar liefst 400 medewerkers van maritieme en logistieke bedrijven bood het evenement een uitstekende gelegenheid om te netwerken en banden binnen de sector te versterken. De informele setting aan de oevers van de Schelde blijft een groot succes, en het grotendeels droge weer, met af en toe zelfs een streepje zon, droeg bij aan de geslaagde sfeer van de avond.

De aanwezigen genoten van een gevarieerd programma met live muziek, catering en uiteraard verfrissende drankjes. Net als de voorgaande edities, bood de Voorjaarsdrink een perfect platform voor informele gesprekken en waardevolle ontmoetingen. De positieve reacties van de aanwezigen bevestigen opnieuw dat het evenement voldoet aan een behoefte binnen de sector.

Een bijzondere dank gaat uit naar alle leden en sponsors die hun steentje hebben bijgedragen aan het succes van deze avond. We kijken ernaar uit om van de Voorjaarsdrink een nog groter jaarlijks feest te maken voor de hele havengemeenschap.

Herbeleef deze geslaagde netwerkavond met ons uitgebreide foto- en videoverslag. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en we hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de vierde editie!

Een heel mooi initiatief van de havenwereld, wat een mooie wereld is!

Ik ben met veel goesting gekomen en zie veel collega’s en mensen uit de community

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Neem contact op

Saskia Bultiauw

Community Manager Alfaport Voka

saskia.bultiauw@voka.be

Tel: +32 3 206 58 72

Saskia Bultiauw