Alle artikels

Dialoogsessie Haven Bereikbaar

Tijdens de Dialoogsessie Haven Bereikbaar op 21 december werden een zestigtal ondernemers geïnformeerd over de geplande wegenwerken en mobiliteitsinitiatieven in het Antwerpse en Wase havengebied.

Op donderdag 21 december organiseerden Alfaport Voka, Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, Port of Antwerp Bruges en Slim naar Antwerpen, een nieuwe dialoogsessie Haven bereikbaar. Er werd een update gedeeld over lopende infrastructuurwerken, geplande nieuwe werven in 2024 en projecten rond alternatieve mobiliteit. Deze sessie kaderde binnen de halfjaarlijkse dialoogsessies ‘Haven Bereikbaar’, die sinds 2016 georganiseerd wordt.

Agentschap Wegen & Verkeer gaf ons onder meer zicht op de geplande renovatiewerken van de Beverentunnel, de timing en de tijdelijke transportsituatie. Lantis bracht een vooruitblik van de Oosterweelwerken in 2024. Aansluitend volgde een update van de wegenwerken Rechteroever en het Mastersplan fietsinfrastructuur door het havenbedrijf. Tot slot deelde VOKA – Kamer van Koophandel  Antwerpen-Waasland een stand van zaken met betrekking tot de werf Scheldelaan, de fietsbrug over de E34 en de waterbus

DOWNLOAD

Vul het formulier in om de slides van de dialoogsessie ‘Haven Bereikbaar’ van 21 december 2023 te downloaden. 

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Neem contact op

Tia Meyvis 

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

tia.meyvis@voka.be

Tel: +32 3 206 58 67