Alle artikels

Dialoogsessie Haven Bereikbaar

De renovatie van de Beverentunnel en de Oosterweelwerken die dit jaar op rechteroever van start zijn gegaan, zijn belangrijke werven op de verkeersaders van de haven. Om een update te delen van deze werven en wegenwerken die op stapel staan, organiseren we op 27 juni 2024 een volgende dialoogsessie Haven Bereikbaar.

In samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Port of Antwerp-Bruges organiseert Alfaport Voka dit event waar vooruit geblikt wordt op wat deze werken betekenen voor de mobiliteit in en rond het havengebied.

Deze sessie kadert in de halfjaarlijkse dialoogsessies ‘Haven Bereikbaar’, die we sinds 2016 organiseren. De Dialoogsessie geeft bedrijven de kans om de mobiliteitsimpact in te schatten, maar tevens om meer te vernemen over projecten rond alternatieve mobiliteit. Dit zowel voor het woon-werkverkeer van je werknemers als voor de dagelijkse logistieke stromen van jouw vrachtverkeer.

We nodigen je graag uit op deze bijeenkomst in het Antwerpse Havenhuis. Na de presentaties is er een broodjeslunch voorzien om na te praten.

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Neem contact op

Tia Meyvis 

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

tia.meyvis@voka.be

Tel: +32 3 206 58 67