Alle artikels

Digitale infosessie: wijzigingen aan de bereikbaarheid van Linkeroever

Lantis en Voka KvKAW organiseren op 20 april een digitale infosessie over de wijzigingen aan de bereikbaarheid van Linkeroever die vanaf mei gepland zijn.

De werken op Linkeroever en in Zwijndrecht zijn stilaan afgerond. In de weekends van 12 mei en 2 juni worden de eerste delen van het nieuwe knooppunt Antwerpen-West in gebruik genomen.

Anderzijds wordt de Charles De Costerlaan als rechtstreekse verbinding tussen de E34 en de Waaslandtunnel definitief geknipt. De bereikbaarheid van ondernemingen in de Waaslandhaven, op Linkeroever en in Zwijndrecht wijzigt. 

Lantis organiseert in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een digitale infosessie op donderdag 20 april om 15.00 uur. Tijdens deze infosessie wordt toegelicht welke delen van het nieuwe knooppunt in gebruik worden genomen, wat er verandert voor de bereikbaarheid, wat er gebeurt met de tijdelijke omleidingsweg E34 en de Charles de Costerlaan en wat er de komende maanden nog op de planning staat voor Linkeroever. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen

Schrijf je in voor deze infosessie.

Neem contact op

Eliene Van Aken 

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

eliene.vanaken@voka.be

Tel: +32 3 206 58 67

Eliene Van Aken