Alle artikels

Groeiende belangstelling havenbedrijven voor Duurzaam Ondernemen!

Vanuit de havengemeenschap is er een groeiende belangstelling voor Duurzaam Ondernemen. Maar liefst 7 havenbedrijven ontvingen vorige week het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

Tweeëndertig bedrijven uit de regio Antwerpen en het Waasland hebben woensdag het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) ontvangen, als erkenning voor hun concrete initiatieven voor een duurzamere bedrijfsvoering. Dit certificaat is de bekroning van een traject van een jaar waarin Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland hen heeft begeleid om de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties te helpen verwezenlijken. Dit jaar tellen we onder de deelnemers maar liefst 7 uit de haven! Duurzaamheid en haven gaan hand in hand! Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO), GTS International Logistics (GTS Warehousing, GTS Logistics en GTS Transport), SEA-invest, MTD Maritime Services & Port Reception Facility en Noord Natie NV.

We merken vanuit de havengemeenschap een groeiende belangstelling voor dit programma!

Ben je ook geïnteresseerd? Contacteer dan zeker onze collega Noah Feron die je meer info kan verlenen betreffende het programma!

Klik hier voor meer info. 

Neem contact op

Sofie Coppens

Adviseur milieu en duurzaamheid

sofie.coppens@voka.be

Tel: +32 3 206 58 66

Sofie Coppens