Alle artikels

Jaarverslag 23 thema: Arbeidsmarkt

Hieronder vindt u een samenvatting van de informatie uit ons jaarverslag 2023 met betrekking tot het haven thema arbeidsmarkt. 

Realiteit op de arbeidsmarkt

Alfaport Voka organiseerde in het najaar van 2022 een infosessie hr waarop alle geïnteresseerde leden uitgenodigd werden rond het thema Realiteit op de arbeidsmarkt.

De bevindingen uit deze sessie werden in het voorjaar 2023 meegenomen naar een havenbreed event rond inclusief aanwerven

Employerbranding campagne

De employer branding campagne loopt sinds begin 2022 naast de social media kanalen Facebook en Instagram ook op LinkedIn. De campagne brengt een mix aan havengerelateerd nieuws (vacatures, sfeerbeelden, een blik achter de schermen, making off van ambassador movies, jobbeurzen,…). Naast deze posts worden de maandelijkse ambassador movies ook telkens door een gerichte advertentiecampagne ondersteund naar de actieve bevolking uit regio groot Antwerpen. Op alle kanalen blijft het aantal volgers toenemen en ligt de engagement rate telkens boven de gemiddelde benchmark.

DOWNLOAD HET JAARVERSLAG 'ARBEIDSMARKT' 2023

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

Jobbeurs Beveren

EGTS Linieland verwelkomt op dinsdag 23 april voor de elfde keer werkgevers en werknemers op de jobbeurs in Beveren. Deze grensoverschrijdende jobbeurs is de ideale

Lees verder »

Neem contact op

Dr. Stephan Vanfraechem 

Algemeen directeur Alfaport Voka

stephan.vanfraechem@voka.be

Tel: +32 3 206 58 70

Dr. Stephan Vanfraechem

Neem contact op

Saskia Bultiauw

Community Manager Alfaport Voka

saskia.bultiauw@voka.be

Tel: +32 3 206 58 72

Saskia Bultiauw