Alle artikels

Havenbreed werkgeversevent rond Inclusief aanwerven

Alfaport Voka organiseert samen met overige partners een havenbreed werkgeversevent rond inclusief aanwerven.

Alfaport Voka staat haar leden niet alleen bij door de Antwerpse Haven als aantrekkelijke werkplaats te positioneren via de employer branding campagne #myjobisbetterthanyours die loopt op de kanalen jobsindehaven.

Als koepelorganisatie houdt Alfaport Voka eveneens een vinger aan de pols en bekijkt samen met haar leden welke initiatieven we als sector kunnen ondernemen. Tijdens het debat dat volgde op de infosessie rond het thema “Realiteit op de arbeidsmarkt: arbeidsvraag versus beschikbaar potentieel, waar zijn er nog mogelijkheden?” van 21 november ll. gaven de aanwezige HR-professionals aan dat ze doordrongen zijn van de noodzaak van een meer inclusief aanwervingsbeleid maar dat ze daarin vaak teruggefloten worden door hun directie.

Op een overlegmoment met de werkgroep ex-talentenstroom, werd dit aangehaald en ontstond het idee om een havenbreed bedrijfsevent te organiseren voor bedrijfsleiders rond dit thema. Als een van de partners organiseert en draagt Alfaport Voka dit event mee uit.

Ontdek hieronder het event dat plaatsvond op dinsdag 25 april 2023 om 15 uur waar u als CEO, zaakvoerder, of directielid op uitgenodigd was. Tijdens dit overkoepelend arbeidsmarkt evenement kon u horen hoe andere CEO’s inclusief aanwerven aanpakken in hun onderneming en kon u kennis maken met best practices uit de sector.

Partners havenbreed werkgeversevent

Neem contact op

Saskia Bultiauw

Community Manager Alfaport Voka

saskia.bultiauw@voka.be

Tel: +32 3 206 58 72

Saskia Bultiauw