Alle artikels

Bulkchain relaunch project

Bulkchain werd reeds eerder door NxtPort gedeeltelijk ontwikkeld en op vraag van de breakbulkbedrijven wordt de verdere ontwikkeling ervan opgenomen in ‘The Way Forward’. Focus bij deze herlancering is het uitgaande proces voor breakbulkgoederen en de ontwikkeling van de digitale ‘permis’.

Met de klankbordgroep van het Bulkchain relaunch project werden op 1 februari de scope en business requirements gefinaliseerd en gevalideerd. Het is een uitgebreid en al relatief gedetailleerde beschrijving van de toekomstige Bulkchain functionaliteit geworden.

Op basis van dit document worden nu verdere stappen rond budgettering en financiering besproken, met als doel om later in het voorjaar de functionele analyse in nauw overleg met de klankbordgroep te kunnen opstarten.

Inschrijving klankbordgroep 'bulkchain'

Breakbulkbedrijven die nog willen toetreden tot de klankbordgroep zijn meer dan welkom en kunnen toetreden door onderstaande formulier in te vullen.

Deel dit artikel

Andere gerelateerde artikels hierover

The Way Forward: Bulkchain

Naast de ontwikkeling van het Inbound Release Platform, worden binnen The Way Forward ook eerste stappen gezet voor de ontwikkeling van een tweede platform: Bulkchain.

Lees verder »

PN/TS in de bulksector

Bedrijven en douane staan voor een belangrijke uitdaging. Hoe kan PN/TS op een werkbare manier toegepast worden in de bulksector? Vanuit Alfaport Voka dragen we

Lees verder »

Neem contact op

Eric Verlinden 

Projectmanager The Way Forward

eric.verlinden@voka.be

Tel: +32 3 206 58 69

Eric Verlinden Alfaport Voka